Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26976 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Kącik zdrowia

FORUM kuchnia+ Kozie sery

karo211

postów: 16

27.04.2017 15:46

Muszę spróbować, na razie bardzo zasmakowałam w pleśniowych - do czerwonego wina są wyśmienite :)

DolinaLawendy_pl

postów: 16

29.12.2016 09:41

Najlepiej podać taki ser już gotowy na kanapki i nie mówić dzieciom dokładnie co to takiego, a zobaczysz że poskutkuje i posmakuje, oczywiście do tego pomidorek lub wędlina, a można to wszystko połączyć na jednej kanapce, ja zawsze tak robię.

jarzebinka

postów: 19

30.11.2016 16:44

Dzięki, spróbuję. Zobaczę czy mają u nas w jakimś sklepie. To biały ser, tak? Czy jakieś dodatki ma?

Tama

postów: 24

01.11.2016 11:46

A Chavroux próbowałaś? Jest delikatny i bez ostrego zapachu. U mnie dziecko przepada za nim. ;)

jarzebinka

postów: 19

31.10.2016 10:30

Jak podawać kozie sery? Chcę je wprowadzić do naszej diety, ale mają dość specyficzny smak i zapach. Da się je jakoś zakamuflować? Albo może jest jakiś delikatniejszy serek kozi, którego szczególnie dzieci nie rozpoznają? ;)