MENU
Dania na Walentynki

ostatnio na forum >>

Sprzęt do kuchni >

ostatanio własnie rozglądałam się za jakimś spieniaczem do mleka, bo dobry...

sabcia, 11.02.2016 | czytaj dalej


rolety do kuchni >

Ja ostatnio kupowałem rolety właśnie do kuchni (ah te uroki mieszkania na...

DolnyProg87, 11.02.2016 | czytaj dalej


jak wyglądaja Wasze kuchnie? :) >

Ja mam podwieszany sufit i całą na biało. Meble są białe lakierowane....

DolnyProg87, 11.02.2016 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1717, wpisów: 27858
najnowszy wpis: 11.02.2016 16:31

Mamy 24548 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ kamien winny wodorowinian potasu

BLUberry

postów: 1

29.09.2009 22:10

można kupić w aptece

escoffier-ka

postów: 12

26.09.2009 18:11

Substancja ta znana jest powszechnie w swiecie angielskojezycznym jako Cream of Tartar i jest dostepny w kazdym sklepie spozywczym (czyli on-line tez)
uzywana do stabilizacji piany z bialek.
Oprocz tego jest jednym ze SKLADNIKOW proszku do pieczenia.
oprocz www.poch spobuj www.hornik.eu.com

ewazuza

postów: 19

06.09.2009 19:19

Dzięki.A moze ktos wie czy mozna to czyms zastąpić, nie wiem jakims spulchniaczem, proszkiem do pieczenia?

MarcinO

postów: 415

06.09.2009 14:05

na przykład:
http://www.poch.com.pl/

lub w innych sklepach z odczynnikami chemicznymi

ewazuza

postów: 19

05.09.2009 22:46

czy cos w tym stylu.Gdzie taką kulinarną chemię dostać?