Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

dobre jedzenie w Poznaniu >

W Poznaniu to na mój gust najlepsza pizzeria jest na Jeżycach -...

sorbettruskawkowy, 21.09.2017 | czytaj dalej


Czy catering to dobry pomysł? >

Kolejny informator co to nie potrafi zareklamować swojej knajpy bo mu kasy...

Agata11, 21.09.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

meble kuchenne z FORTE mi sie bardzo podobają http://www.forte.com.pl/meble/pokoje/kuchnie.html

Owijek Owijek, 21.09.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1960, wpisów: 29860
najnowszy wpis: 21.09.2017 23:07

Mamy 27081 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ kamien winny wodorowinian potasu

BLUberry

postów: 1

29.09.2009 22:10

można kupić w aptece

escoffier-ka

postów: 12

26.09.2009 18:11

Substancja ta znana jest powszechnie w swiecie angielskojezycznym jako Cream of Tartar i jest dostepny w kazdym sklepie spozywczym (czyli on-line tez)
uzywana do stabilizacji piany z bialek.
Oprocz tego jest jednym ze SKLADNIKOW proszku do pieczenia.
oprocz www.poch spobuj www.hornik.eu.com

ewazuza

postów: 19

06.09.2009 19:19

Dzięki.A moze ktos wie czy mozna to czyms zastąpić, nie wiem jakims spulchniaczem, proszkiem do pieczenia?

MarcinO

postów: 415

06.09.2009 14:05

na przykład:
http://www.poch.com.pl/

lub w innych sklepach z odczynnikami chemicznymi

ewazuza

postów: 19

05.09.2009 22:46

czy cos w tym stylu.Gdzie taką kulinarną chemię dostać?