DESERY DEKERA

ostatnio na forum >>

shakshuka na śniadanie, obiad i kolację >

Uwielbiam takie wynalazki, a ten przepis jest wprost obłędny: http://cookmagazine.pl/shakshuka/

cookmagazine.pl, 26.09.2016 | czytaj dalej


Remont kuchni. Ile kosztuje w Warszawie >

Zerknij sobie tutaj; http://kb.pl/firmy-budowlane Na stronie jest katalog wszystkich firm w...

kipson, 26.09.2016 | czytaj dalej


Szukam lodów >

też pomyslałam o grycanach, sa na pewno bardzo ciemne (opakowania)Chyba że to...

Joanna Martel, 26.09.2016 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1831, wpisów: 28615
najnowszy wpis: 26.09.2016 15:20

Mamy 25539 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ kamien winny wodorowinian potasu

BLUberry

postów: 1

29.09.2009 22:10

można kupić w aptece

escoffier-ka

postów: 12

26.09.2009 18:11

Substancja ta znana jest powszechnie w swiecie angielskojezycznym jako Cream of Tartar i jest dostepny w kazdym sklepie spozywczym (czyli on-line tez)
uzywana do stabilizacji piany z bialek.
Oprocz tego jest jednym ze SKLADNIKOW proszku do pieczenia.
oprocz www.poch spobuj www.hornik.eu.com

ewazuza

postów: 19

06.09.2009 19:19

Dzięki.A moze ktos wie czy mozna to czyms zastąpić, nie wiem jakims spulchniaczem, proszkiem do pieczenia?

MarcinO

postów: 415

06.09.2009 14:05

na przykład:
http://www.poch.com.pl/

lub w innych sklepach z odczynnikami chemicznymi

ewazuza

postów: 19

05.09.2009 22:46

czy cos w tym stylu.Gdzie taką kulinarną chemię dostać?