KONKURS NIE MARNUJĘ JEDZENIA

ostatnio na forum >>

Ściany w kuchni >

Ja na ścianach w mojej kuchni mam szkło Lacobel. Wygląda super !...

Gosposia 25, 26.07.2016 | czytaj dalej


Oryginalne menu w restauracji >

W jakich restauracjach spotkaliście się z oryginalnie wyglądającym menu? Jak dokładnie wyglądało?...

sylwiawojas, 25.07.2016 | czytaj dalej


BBQ >

Moze ktos polecic naprawde wartosciowa ksiazke z przepisami bbq??..mam na mysli prawdziwe...

radekr, 23.07.2016 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1796, wpisów: 28406
najnowszy wpis: 26.07.2016 09:02

Mamy 25252 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ kamien winny wodorowinian potasu

BLUberry

postów: 1

29.09.2009 22:10

można kupić w aptece

escoffier-ka

postów: 12

26.09.2009 18:11

Substancja ta znana jest powszechnie w swiecie angielskojezycznym jako Cream of Tartar i jest dostepny w kazdym sklepie spozywczym (czyli on-line tez)
uzywana do stabilizacji piany z bialek.
Oprocz tego jest jednym ze SKLADNIKOW proszku do pieczenia.
oprocz www.poch spobuj www.hornik.eu.com

ewazuza

postów: 19

06.09.2009 19:19

Dzięki.A moze ktos wie czy mozna to czyms zastąpić, nie wiem jakims spulchniaczem, proszkiem do pieczenia?

MarcinO

postów: 415

06.09.2009 14:05

na przykład:
http://www.poch.com.pl/

lub w innych sklepach z odczynnikami chemicznymi

ewazuza

postów: 19

05.09.2009 22:46

czy cos w tym stylu.Gdzie taką kulinarną chemię dostać?