Zielona Rewolucja Marty Dymek 4

ostatnio na forum >>

Orzechy - dobre czy nie? >

orzechy są super, jak dla mnie idealna przekąska, a jak mam ochotę...

tryska, 29.05.2017 | czytaj dalej


Chłodziarka wolnostojąca czy do zabudowy? >

Lepiej wolno stojąca, bo za kilka lat i tak się pewnie rozpadnie.

eskontos, 28.05.2017 | czytaj dalej


chwasty do jedzenia i dzikie zioła >

Czy smażenie nie spowoduje utraty zbyt wielu składników odżywczych?

eskontos, 28.05.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1921, wpisów: 29483
najnowszy wpis: 29.05.2017 00:27

Mamy 26757 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ kamien winny wodorowinian potasu

BLUberry

postów: 1

29.09.2009 22:10

można kupić w aptece

escoffier-ka

postów: 12

26.09.2009 18:11

Substancja ta znana jest powszechnie w swiecie angielskojezycznym jako Cream of Tartar i jest dostepny w kazdym sklepie spozywczym (czyli on-line tez)
uzywana do stabilizacji piany z bialek.
Oprocz tego jest jednym ze SKLADNIKOW proszku do pieczenia.
oprocz www.poch spobuj www.hornik.eu.com

ewazuza

postów: 19

06.09.2009 19:19

Dzięki.A moze ktos wie czy mozna to czyms zastąpić, nie wiem jakims spulchniaczem, proszkiem do pieczenia?

MarcinO

postów: 415

06.09.2009 14:05

na przykład:
http://www.poch.com.pl/

lub w innych sklepach z odczynnikami chemicznymi

ewazuza

postów: 19

05.09.2009 22:46

czy cos w tym stylu.Gdzie taką kulinarną chemię dostać?