Przepisy na Sylwestra i Karnawał

ostatnio na forum >>

Dobre Lody - jak zrobić >

Tu niżej Grycan-skład lodów truskawkowych na opakowaniu śmietanka kremówka, owoce -...

Agata11, 22.01.2017 | czytaj dalej


Cytrusy - wasze przepisy na drinki >

Może nie mój, bo odpatrzony ze stronyhttp://www.cytrusy24.pl ale bardzo dobry i prosty...

cytrusy24, 22.01.2017 | czytaj dalej


Kiedy odwiedzam Warszawę >

A polecicie jakaś dobrą włoską restaurację?

zdrowitka, 22.01.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1879, wpisów: 29046
najnowszy wpis: 22.01.2017 19:10

Mamy 26266 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ kamien winny wodorowinian potasu

BLUberry

postów: 1

29.09.2009 22:10

można kupić w aptece

escoffier-ka

postów: 12

26.09.2009 18:11

Substancja ta znana jest powszechnie w swiecie angielskojezycznym jako Cream of Tartar i jest dostepny w kazdym sklepie spozywczym (czyli on-line tez)
uzywana do stabilizacji piany z bialek.
Oprocz tego jest jednym ze SKLADNIKOW proszku do pieczenia.
oprocz www.poch spobuj www.hornik.eu.com

ewazuza

postów: 19

06.09.2009 19:19

Dzięki.A moze ktos wie czy mozna to czyms zastąpić, nie wiem jakims spulchniaczem, proszkiem do pieczenia?

MarcinO

postów: 415

06.09.2009 14:05

na przykład:
http://www.poch.com.pl/

lub w innych sklepach z odczynnikami chemicznymi

ewazuza

postów: 19

05.09.2009 22:46

czy cos w tym stylu.Gdzie taką kulinarną chemię dostać?