Kuchnia+ więcej niż gotowanie

ostatnio na forum >>

Jakie potrawy na wesele? >

Jeśli zależy Wam na jakimś szczególnym rodzaju kuchni, to warto dogadać to...

ewiczka, 26.07.2017 | czytaj dalej


Catering dietetyczny - opinie >

Catering dietetyczny to świetne rozwiązanie dla osób pracujących i dbających o sylwetkę....

ewiczka, 26.07.2017 | czytaj dalej


Zielona rewolucja Marty Dymek 3 >

Pani Marto Dymek - szacun za pasję i w ogóle ale warto...

Agata11, 25.07.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1940, wpisów: 29657
najnowszy wpis: 26.07.2017 09:21

Mamy 26919 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ kamien winny wodorowinian potasu

BLUberry

postów: 1

29.09.2009 22:10

można kupić w aptece

escoffier-ka

postów: 12

26.09.2009 18:11

Substancja ta znana jest powszechnie w swiecie angielskojezycznym jako Cream of Tartar i jest dostepny w kazdym sklepie spozywczym (czyli on-line tez)
uzywana do stabilizacji piany z bialek.
Oprocz tego jest jednym ze SKLADNIKOW proszku do pieczenia.
oprocz www.poch spobuj www.hornik.eu.com

ewazuza

postów: 19

06.09.2009 19:19

Dzięki.A moze ktos wie czy mozna to czyms zastąpić, nie wiem jakims spulchniaczem, proszkiem do pieczenia?

MarcinO

postów: 415

06.09.2009 14:05

na przykład:
http://www.poch.com.pl/

lub w innych sklepach z odczynnikami chemicznymi

ewazuza

postów: 19

05.09.2009 22:46

czy cos w tym stylu.Gdzie taką kulinarną chemię dostać?