Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jest co najmniej kilka opcji. Do domu spokojnie wystarczy sonda na 1.5m...

beks, 23.08.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

Ja zawsze uważałem meble na wymaiar za zbyt duży wydatek. Moim skromnym...

misio12312, 23.08.2017 | czytaj dalej


pozyczki online >

Ja polecam [url=https://aasadlabiznesu.pl/]pożyczka przez internet[/url] skorzystałam z niej miesiąc temu, Aby otrzymać...

kosmag91, 22.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1947, wpisów: 29737
najnowszy wpis: 23.08.2017 13:04

Mamy 26989 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Jakubiak w sezonie 4

więcej >>

TomikL

postów: 4

30.08.2016 17:15

Jestem zdziwiony negatywnymi reakcjami. To bardzo fajny program, zarówno od strony kulinarnej, jak i wizualnej. Po prostu dobrze się ogląda - mnie te programy odprężają! Fajnie by było mieć takiego kumpla co tak gotuje :-)

a_nie_znam_sie

postów: 6

11.07.2015 23:37

jaki kraj taki J. Olivier :) ale poważnie mówiąc to chłopina się stara. Tylko jakby więcej było o technologii przepisu byłoby milej. Bo smak to powstaje chyba po odpowiedniej przetwórce :) ja nie umiem upiec ciasta drożdżowego bo to trzeba pokazać krok po kroku :) nie krytykuję, chcę się uczyć i dowiedzieć czegoś. Z programu to nie wynika. Poprawić a będę kontent :)

rzviro

postów: 212

02.07.2015 19:29

Ten temat już był przerabiany kilkukrotnie. Nudny (-a?) jesteś. Poza tym facet ( na pewno??? ) mający DAMSKI nick???? Coś tu nie gra.....

post edytowany 1 raz, ostatnio 02.07.2015 23:05

Sara

postów: 45

01.07.2015 23:13

Sepleniący flejtuch z brudem za paznokciami to najkrótsza recenzja!!!!