Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Jadalnio-kuchnia i stół >

KrystynkA, powiem Ci, że drewno też może być luksusem i też może...

Jagoda39, 16.08.2017 | czytaj dalej


dieta bezglutenowa >

Czy nie jeść glutenu, to powinien być wniosek alergologa, albo dietetyka. Ja...

maniotek, 14.08.2017 | czytaj dalej


Marki sprzetu kuchennego >

ciekawe rzeczy można znaleźć też na www.galerialucznik.pl nie wiem czy znacie, ale...

basiaczek, 14.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1944, wpisów: 29721
najnowszy wpis: 16.08.2017 00:38

Mamy 26973 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ jajecznica po dziecięcu

Chenia

postów: 459

27.04.2007 09:53

Adam nie przejmuj się, z twojego profilu wynika że masz 11 lat i tylko pogratulować, że interesuje cię gotowanie. Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej zabawy w kuchni :-)

Chenia

postów: 459

27.04.2007 09:50

nie czepiaj się dziecka może ma dysgrafię

morderska

postów: 91

17.04.2007 14:05

btw. sugeruję korzystanie ze słownika ortograficznego podczas wrzucania wpisów - zwłaszcza jeśli mają być skierowane do dzieci.

morderska

postów: 91

17.04.2007 14:03

po dziecięcu? co to jest po dziecięcu?

Adam12345

postów: 1

12.04.2007 15:55

SKŁADNIKI :

2 małe kurze jaja
1 bulke kajzerke (ta bulka nadaje sie najlepjej)
1 ogurek
masło
sól

PRZYGOTOWANIE :

do duzej filizanki wlozyc dwa jajka i posolic.
nastepnie na potelnie wlozyc kawalek masla i rozpuscic na malym ogniu. gdy maslo sie rozpusci wlac dwa jajka ma patelnie i mieszac dobuki ni uzyska sie jajecznicy (niech rodzice ci pomodą). w czasie gdy jajecznica sie udotyje zdejmij ja z ognia i poluz na blacie. niech chwile ostugnie. bulke kajzerkę przekruj na puł (UWAGA przytym niech koniecznie ci pomogą rodzice!!!) posmaruj maslem (dwie poluwki wtedy lepjej smakuje) i wkladaj jajecznice na JEDNĄ poulkę bulki. zloncz dwie poluwki i poluz ma tależu. przydekoruj pokrojonym w grube plasterki ogurkiem i podaj. (ten kto chce niech sprubuje z ogurkiem. polecam pyszne jest z ogurkiem)

rzycze
SMACZNEGO