Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ Jagnięcina

drMouse

postów: 4

06.10.2013 11:38

O to samo chciałem zapytać. 22 zł to chyba nawet nie kosztuje jagnięcina jeszcze w żywym zwierzu, na pastwisku.
Kilka dni temu w pewnej dużej sieci, comber, mrożony, cena - 110 zł/kg.
Więcej rzetelności proszę.

janbar

postów: 3

05.10.2013 23:41

Witam,

a gdzież to można kupić jagnięcinę po 22zł za kg????
Jadę z Warszawy natychmiast! :))

martusin

postów: 2

03.10.2013 11:53

Znalazłam wpis,że jagnięcina jest za droga.
Zastanówmy się nad tym.Średniej klasy mięso kupisz po 17 zł/kg, przemysłowe, podłe, z marketu.Jagnięcina po 22 zł- zwierzęta biegają po łące całe życie, nie zdają sobie sprawy,że zostaną zabite, nie boja się.Skubią sobie trawkę, jedzą owies.Takie mięso to samo zdrowie, a to co kupisz w sklepie to nafaszerowany chemią produkt spożywczy.