Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

pozyczki online >

Ja polecam [url=https://aasadlabiznesu.pl/]pożyczka przez internet[/url] skorzystałam z niej miesiąc temu, Aby otrzymać...

kosmag91, 22.08.2017 | czytaj dalej


Diety >

Zastanawiam się nad skorzystaniem z Dietmap ... Stosował ktoś tą dietę? Polecilibyście?

aneczka95, 22.08.2017 | czytaj dalej


Olej kokosowy dobry na wszystko >

Dlatego warto poczytać czym różni się nierafinowany od rafinowanego, jakie mają właściwości...

Olivia, 22.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1947, wpisów: 29735
najnowszy wpis: 22.08.2017 21:07

Mamy 26985 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ faszerowane papryki

malgorzata27

postów: 4

13.10.2008 21:13

Potrzebujesz kilka roznokolorowych papryk,mieso mielone mieszane tzn wieprzowo - drobiowe,kilka pieczarek,ze dwie male cebule.Poszatkowane na drobno cebule i pieczarki dodac do miesa,mozna wczesniej posmazyc jak kto woli,do masy wbis jedno jajko i dodac troszke bulki tartej jak na mielone kotlety,doprawic mase sola,pieprzem,czosnkiem i odrobina vegety i delikatu czerwonego,wedlug wlasnego smaku.Wydrazone i oczyszcone uprzednio papryki nadziewac masa miesna ukladac obok siebie dosyc scislo na blasze,podlac odrobina wywaru np.z kostki rosolowej,przykryc folia aluminowa i do piekarnika 180 stopni az beda miekkie,okolo30 min przed wyjeciem z pieca posypac ulubionym zotym serem jeszcze chwile zapiec.Podawac na cieplo.