Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26979 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ Dobry ser na sernik

aleksandrace

postów: 18

14.08.2017 09:26

Pamiętajmy, że ciasto przypominające sernik może być zrobiona z tofu i orzechów na przykład nerkowców. Dodatek nasion szałwii hiszpańskiej
oraz owoców sprawi, że ciasto będzie ciekawe i zdrowe jednocześnie.

justdobosz21

postów: 5

08.08.2017 13:39

najlepszy najzwyklejszy twaróg, i sama może sobie coś do niego dodać

rzviro

postów: 212

25.05.2017 23:07

@Kotinka, przepisów na dobre serniki szukaj nawet na tej stronce. Co do sera na sernik, to osobiście wolę zwykły twaróg, niż te paciaje z wiaderek...

Kotinka

postów: 2

25.05.2017 21:45

To dopiero początki mojej przygody z pieczeniem a tym bardziej sernika i już na starcie mam pytanie jaki ser jest najlepszy? Zrobiłam raz wszystko się rozlazło po wyjęciu z blachy:/ Zrobiłam drugi raz ser był suchy jak wióry...Może to ja coś nie tak robię.