Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jest co najmniej kilka opcji. Do domu spokojnie wystarczy sonda na 1.5m...

beks, 23.08.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

Ja zawsze uważałem meble na wymaiar za zbyt duży wydatek. Moim skromnym...

misio12312, 23.08.2017 | czytaj dalej


pozyczki online >

Ja polecam [url=https://aasadlabiznesu.pl/]pożyczka przez internet[/url] skorzystałam z niej miesiąc temu, Aby otrzymać...

kosmag91, 22.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1947, wpisów: 29737
najnowszy wpis: 23.08.2017 13:04

Mamy 26987 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ David w Europie

więcej >>

rzviro

postów: 212

24.09.2014 23:56

A już zaczynałem mieć nadzieję, że tej beznadziei ( czyt.: dawidka ) więcej nie ujrzę. Jakże płocha to była nadzieja.............. PRZECIEŻ TEGO SIĘ NIE DA OGLĄDAĆ ANI SŁUCHAĆ ( jak telezakupów!!!! )

norbert_tnt

postów: 2

14.09.2014 13:21

Strasznie mnie denerwują wszelkiej maści dyletanci i palanteria, która kpi z kuchni polskiej lub twierdzi, że jest beznadziejna nie znając jej w ogóle lub dołączając potrawy o polskim rodowodzie jako wywodzące się z krajów byłego ZSRR. Akurat ostatnio prym wiodą w tym Francuziki, dla których wszystko co niefrancuskie to syf, a to co dobre musi na pewno mieć francuski rodowód.

post edytowany 1 raz, ostatnio 14.09.2014 13:23

lumen

postów: 19

11.09.2014 00:14

na zupę z ryb mówi się UCHA,a nie ucho!

rzviro

postów: 212

05.07.2014 12:24

Kolejna beznadzieja. Przepisy może i ciekawe, ale wygląd prowadzącego i sposób prowadzenia - TRAGEDIA. Aż odrzuca od telewizora...... (szczególnie ta żółtawa cera-żółtaczka???)

post edytowany 2 razy, ostatnio 05.07.2014 12:29