Konkurs Twoja Zielona Rewolucja

ostatnio na forum >>

Jakiej firmy agd do kuchni >

Ja jestem zdecydowanie fanką Boscha. Gdybym miała jednak ograniczone środki wybrałabym Amicę,...

JustynaP, 28.03.2017 | czytaj dalej


Zakup patelni >

Ja póki co jestem zachwycona patelnią tytanową Woll. Jedyny jej minus to...

JustynaP, 28.03.2017 | czytaj dalej


Płytki na podłogę w kuchni >

A może warto byłoby zaryzykować i położyć drewno na podłodze zamiast płytek...

JustynaP, 28.03.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1899, wpisów: 29257
najnowszy wpis: 28.03.2017 16:44

Mamy 26558 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wydajemy przyjęcie

FORUM kuchnia+ Danie główne dla gości

ela677

postów: 6

20.03.2017 19:12

Znalazłam przepis na tartę gryczaną z warzywami: tarta gryczana i zastanawiam się, czy byłoby to odpowiednie danie na wizytę gości? Jeszcze jej nie robiłam, ale wygląda zachęcająco.

GastroSklep_pl

postów: 18

18.01.2017 18:07

Przyznam, że ten przepis brzmi naprawdę bardzo ciekawie i koniecznie muszę go wypróbować przy najbliższej okazji. Oczywiście dam znać na forum jak wyszła moja tortilla z wołowiną :)

www.GastroSklep.pl

Aneta22

postów: 2

10.08.2016 08:21

WOW, bardzo fajny przepis, na pewno wypróbuję

zdrowitka

postów: 92

10.08.2016 06:20

Świetny jest ten przepis:
https://www.przepisy.pl/przepis/enchiladas

Jest to przepis na zapiekaną wołowinę w plackach tortilli. Jest to coś oryginalnego, pysznego w smaku i na pewno zrobi wrażenie na Waszych gościach ( do tej pory robiło to wrażenie na wszystkich gościach jakim serwowałam to danie). Jest również proste w przygotowaniu i lubia je dzieci.

Na deser polecam galaretkę z winogronami.

alex1107

postów: 1

11.07.2016 08:23

czy takie danie byloby odpowiednie rowniez na wesele?

niniwoj

postów: 1

08.06.2016 08:59

Jestem wielką fanką kuchni greckiej. Prosta i szybka oraz przepyszna. Proponowałabym mussakę, gemista lub pasticio. Warto spróbować :)

Ewelajna

postów: 24

22.04.2016 14:40

Może by tak przygotować gęś?
Gęś po staropolsku