Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26976 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ CZYJE PRZYJĘCIE WYGRA NAJWIĘCEJ?

więcej >>

Lula-Lula-40

postów: 13

09.10.2009 08:38

Ten program to spora doza kretynizmu. Kilka zupełnie nieciekawych osób usiłujących się wypowiedzieć towarzysko i kulinarnie, a nie mających prawie nic do zaoferowania. Poziom zgroza. Ani nauka ani rozrywka. Trochę snobizmu i zwykle brzydki sposób oceny konkurentów; coś jak moja wypowiedź. 1000 USD proponuję każdorazowo przekazać na schronisko dla maltretowanych zwierząt. I jeszcze ten nasz rodak wygłupiający się w podskokach z kiełbasą na karku. Wstyd. Szkoda czasu i atłasu na byle co.

alex1616

postów: 27

27.03.2009 14:05

ja bym chetnie wziela udzial w polskiej edycji tego programu.

alex1616

postów: 27

27.03.2009 14:05

a jaki jest Twoj zawod??

jarekszwejk

postów: 1

09.11.2008 19:56

Od kilku dni posiadam ten kanał telewizyjny.Jest jak dla mnie doskonały,ze względu na mój zawód.Ciekawe przepisy.