Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Czekolada plastyczna

elaearb

postów: 5

24.02.2016 13:04

Ostatnio robiłam blok czekoladowy, pamiętacie go z dzieciństwa? Czasu PRL :D Coś pokićkałam z przepisem i wyszła mi plastelina czekoladowa zamiast bloku. Mam jeszcze pół kilo, chętnie oddam :P Przepis też.

ankaszym

postów: 80

06.02.2016 19:05

Mi się wydaje, że gdzieś widziałam, że można ją kupić, ale gdzie to już niestety nie pamiętam.

Justa1988

postów: 75

28.12.2015 10:12

a gdzie można kupić taką czekoladę? Sama jestem zainteresowana. Daj znać

Angela05

postów: 1

12.12.2015 21:20

Cześć :) Sprawdziłam parę przepisów na czekoladę plastyczną, ale ciągle wychodziła nie taka jak powinna. Czy wy robicie coś takiego? A jeśli tak to jak? Czy też wam tak szybko się topi w rękach? Będę wdzięczna za wszelkie rady :)