Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

pozyczki online >

Ja polecam [url=https://aasadlabiznesu.pl/]pożyczka przez internet[/url] skorzystałam z niej miesiąc temu, Aby otrzymać...

kosmag91, 22.08.2017 | czytaj dalej


Diety >

Zastanawiam się nad skorzystaniem z Dietmap ... Stosował ktoś tą dietę? Polecilibyście?

aneczka95, 22.08.2017 | czytaj dalej


Olej kokosowy dobry na wszystko >

Dlatego warto poczytać czym różni się nierafinowany od rafinowanego, jakie mają właściwości...

Olivia, 22.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1947, wpisów: 29735
najnowszy wpis: 22.08.2017 21:07

Mamy 26985 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ cygara z rukola i parmezanem

jacek1f

postów: 2296

15.05.2007 19:25

no i jak - smakowała taka forma?

Magdalena83

postów: 13

09.05.2007 20:59

Brzmi przepysznie. Wkrótce wykorzystam przepis!

morderska

postów: 91

23.04.2007 20:56

hm. pomysł na formę intrygujący. choć ja pewnie owinę rukolę w płaty szynki dojrzewającej. z grzybami.

jacek1f

postów: 2296

23.04.2007 11:30

Poniewaz bardzo lubi e zestawienie rukoli z parmezanem lub granoPadano doprawione jedynie oliwa i balsamico, to wymyslilem inny sposob podania niz na talerzach jako "sałata".

Duze liscie raddichio lub sałaty karbowanej lub frizzi rozkladamy, na kazdy duzy lisc kladziemy porwane liscie rukoli, na to gruba warstwe wiorkow parmezany lub padano - starte na najwiekszym sytrugu, na to olwie solidnie i balsamico. Szczypta swiezego pieprzu mile widziana.

I zawijamy w cygaro:-) lub w nalesnik solidnie. Takie pakunki/cygara ukladamy jak szprychy kola na talerzu lub desce lub tacy przedzielajac polowkami cherry pomidorkow z listkiem bazylii na kazdym.