Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jest co najmniej kilka opcji. Do domu spokojnie wystarczy sonda na 1.5m...

beks, 23.08.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

Ja zawsze uważałem meble na wymaiar za zbyt duży wydatek. Moim skromnym...

misio12312, 23.08.2017 | czytaj dalej


pozyczki online >

Ja polecam [url=https://aasadlabiznesu.pl/]pożyczka przez internet[/url] skorzystałam z niej miesiąc temu, Aby otrzymać...

kosmag91, 22.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1947, wpisów: 29737
najnowszy wpis: 23.08.2017 13:04

Mamy 26989 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ cukinia i bakłażan

islandka

postów: 1

18.02.2007 12:17

Kroimy cukinię i bakłażana w plastry. Na patelnię grillową wlewamy troszkę oliwy z oliwek i kładziemy plastry, trochę solimy. Krótko smażymy na jednej stronie.....potem druga strona. Posypuję przyprawą:bazylia z suszonymi pomidorami i czosnkiem. Układam na talerzu, dodaję karczochy, polewam octem balsamicznym i oliwą, posypuję kolendrą lub natką pietruszki. Jem z grzankami. Doskonale smakuje na ciepło....jaki i później na zimno, ale to rzadko się zdarza, bo zostawiam pusty talerz:)))