Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26978 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ budyń

pfirsichtee

postów: 1

20.06.2007 18:36

Przepraszam z góry, że piszę tutaj ale nie wiem gdzie mogę zadać to pytanie. Mój znajomy uważa, że budyń waniliowy i śmietankowy to to samo. Czy to prawda? Uważam, że są różnice w smaku i oczywiście w składzie lecz on zaprzecza. Może ktoś udzieliłby mi fachowej odpowiedzi? z góry dziękuję .