Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26978 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wydajemy przyjęcie

FORUM kuchnia+ biała kapusta

jaca

postów: 15

07.03.2009 18:00

wiesia ty se lepiej nogi umyj;)

wiesława

postów: 1

07.12.2008 12:00

...a ja szatkuję białą kapustę . marchew i jabłko dodaję trochę soli i pieprzu do smaku i ugniatam ręką aż puści sok ... surówka jest bardzo pyszna!

Kuchareczka

postów: 33

26.10.2008 12:27

To już wiem dlaczego mi zawsze wychodziła taka jak guma... Uwielbiam surówkę z kapusty z marchewką, cebulką i jabłkiem:)

danuta1952

postów: 1

12.08.2008 20:26

w celu uzyskania miękkiej i chrupiącej kapusty na surowke,trzeba,poszatkowaną przelac,na sitku,wrzątkiem i zaraz zimną wodą