Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26976 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wszystko o... kuchni+

FORUM kuchnia+ Automatyczne włączenie piekarnika a mięso.

Piotr Smok

postów: 1

03.04.2016 10:55

Witam testowaliście kiedyś opcję automatycznego włączenia piekarnika? Planuje wyjść ale najchętniej wstawiłbym już udźce z indyka do piekarnika, żeby po powrocie jakieś pol h pieczenia bedzie już za mną. Ale teraz pytanie bo normalnie wstawiłbym do nagrzanego piekarnika a w tym wypadku piekarnik będzie rozgrzewał się z pieczenią w środku. Czy to duży problem nie wyjdzie przez to suche?