Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26979 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ ATELIER SMAKU na bursztynowym szlaku

więcej >>

aaww

postów: 1

25.11.2014 00:44

A ja się zastanawiam czy ci prowadzący to nie byli wcześniej statyści do filmu ? Oni sa bardzo sztuczni i nienaturalni. Zgadzam się z tobą rzviro. Trochę mało profesjonalny ten program

post edytowany 1 raz, ostatnio 25.11.2014 00:45

rzviro

postów: 212

05.02.2014 18:36

Sara napisał 05.02.2014 17:41:
Własne programy niestety w dalszym ciągu na żenującym poziomie:pomijam nieszczęsnych Kuroniów,ale sepleniący Jakubiak,mizdrzące się do kamery "panienki",fatalne kadrowanie to trawiąca "Kuchnię tv" choroba.Szkoda!
Programy z cyklu "Atelier..." proponuję emitować o 4.00 nad ranem,to najlepsza pora dla tej produkcji.
Popieram!Jedynie Jakubiaka usunąłbym z tej listy;gada,jak gada,ale ma czasem fajne pomysły.A to całe "atelier..." leci dziennie po kilkanaście razy.Boję się otworzyć lodówkę,żeby mi ta parka z niej nie wyskoczyła...

Sara

postów: 45

05.02.2014 17:41

Własne programy niestety w dalszym ciągu na żenującym poziomie:pomijam nieszczęsnych Kuroniów,ale sepleniący Jakubiak,mizdrzące się do kamery "panienki",fatalne kadrowanie to trawiąca "Kuchnię tv" choroba.Szkoda!
Programy z cyklu "Atelier..." proponuję emitować o 4.00 nad ranem,to najlepsza pora dla tej produkcji.