Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26979 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ ABC GOTOWANIA 4

więcej >>

Michiyo

postów: 1

06.10.2015 16:23

Bardzo lubię ten program. Można się z niego nauczyć wielu praktycznych sztuczek. :)
Właśnie mam pytanie. Na początku jednego z programów była przedstawiona pani zajmująca się tworzeniem przekąsek dla sportowców. Niestety za późno przełączyłam nie znam wiec nawet jej nazwiska :( a bardzo mi teraz się to przydało. Pamięta ktoś może? Albo podpowie mi, w którym to było odcinku? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. :)

jacekw57

postów: 7

24.08.2015 10:19

Witam Panią,
widziałem ostatnio Pani program o podrobach w kuchni. Zawsze zastanawiałem się, jak przygotować serca z kurczaków, tzn czy usuwać krew z wnętrza serca czy nie? Kilka razy próbowałem w domu czyścić serca ale to bardzo czasochłonne. Trzeba każdą sztukę przekroić i wygrzebać wszystkie skrzepy. W programie Pani tylko okroiła serca bez usuwania krwi z wewnątrz. Proszę mi powiedzieć czy rzeczywiście usuwanie tej wewnętrznej krwi jest zbędne? Czy Pani nigdy tego nie robi? Czy to nie psuje wyglądu serc podczas konsumpcji powodując, że potrawa staje się nieapetyczna?
Będę bardzo wdzięczny za jakąś podpowiedź, bo z problemem tym borykam się od dawna a jak dotąd nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na ten temat w internecie.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Wróblewski

22.06.2015 15:53

 

Witam, wszystkie przepisy do 4. serii programu są już na naszej stronie.
http://www.kuchniaplus.pl/program/program-tv/full/abc-gotowania-4_43546
Pozdrawiam.:) Admin

zxc

postów: 1

15.06.2015 20:53

Witam,

kiedy można się spodziewać przepisów do minionych odcinków abc gotowania 4? choć wyświetlany był już 15. odcinek, od piątego odcinka przepisy w ogóle nie są aktualizowane!

Pzdr