Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ ABC GOTOWANIA 3

więcej >>

Czarnuszka

postów: 14

24.01.2016 02:44

Cielęcina to nie mięso, zdaniem twórców tego programu: w odcinku 15 dowiadujemy się, że pierogi można nadziać "serem, mięsem, grzybami, kapustą, cielęciną, kaszą, owocami". Jak w "Moim wielkim greckim weselu": "nie je mięsa? to zrobimy jagnięcinę"

Adames

postów: 6

22.04.2015 10:45

koksikk napisał 09.03.2015 21:08:
No niby tak lepiej jest oglądać. Jednak ja z moją kobietą nie oglądam bo po prostu wolimy robić to wszystko praktycznie czyli po prostu łapiemy jakiś przepis często z gazety i właśnie tam sobie coś ciekawe przyrządzamy z tego przepisu najczęściej z nowe gazetki...
Oglądając z jednej strony widzi się dokładnie co jak robić krok po kroku. Z drugiej się potem nie pamięta i trzeba szukać przepisu w Internecie, więc chyba trzeba się z Panem zgodzić ;)

koksikk

postów: 2

09.03.2015 21:08

No niby tak lepiej jest oglądać. Jednak ja z moją kobietą nie oglądam bo po prostu wolimy robić to wszystko praktycznie czyli po prostu łapiemy jakiś przepis często z gazety i właśnie tam sobie coś ciekawe przyrządzamy z tego przepisu najczęściej z nowe gazetki...

batmanokompano

postów: 8

27.02.2015 10:48

Też lubię te programy Pani Marietty. Chociaż przyznacie, że ona je prowadzi w dość specyficzny ( ale bardzo lekki i przyjemny) sposób ? Nie zauważyliście tego z tego takie względu, że po prostu no nie wiem ja tak właśnie zauważyłem z moją dziewczyną. Po prostu lepiej jest z kimś oglądać takie właśnie rzeczy z kimś kogo się kocha

BM402

postów: 8

23.02.2015 20:49

Z przyjemnością oglądam program pani Marietty.Prowadząca w prosty,dostępny sposób przekazuje kulinarną wiedzę.Więcej takich programów.Brawo!

malibu0992

postów: 7

19.02.2015 15:35

Bardzo fajny, inspirujący program. Z chęcią korzystam z przepisów w nim przedstawionych, co akurat cieszy nie tylko mnie, ale i całą rodzinę.

pegazi1

postów: 1

27.01.2015 18:35

Dołączam do prośby o przepis na pasteis de Belem, kiedy będzie dostępny?

wiesia

postów: 1

13.01.2015 18:17

Witam,
proszę o przepis na pasteis de Belem - z programu nt. ciasta francuskiego.
Pozdrawiam

coco123

postów: 1

12.01.2015 22:18

Kiedy będą przepisy na wszystkie przetwory pani Mariety??

marz17

postów: 1

25.12.2014 10:49

Proszę podaje przepis na ciasto wuzetka mariety

22.12.2014 22:29

 

Wigilijne przepisy Mariety (m.in. na pierniczki) są już na stronie. Zapraszamy!

Justyna123

postów: 2

22.12.2014 16:18

Witam, kiedy będzie przepis na pierniczki ze świątecznego odcinka ABC?

22.12.2014 13:15

 

@milix Przepisy, o które pytasz, będą online dziś po południu. Pozdrawiam. Admin

Sara

postów: 45

21.12.2014 19:36

Słabiutki programik,fatalnie prowadzony.W programie ABC Gotowania na pierwszym planie powinno być gotowanie,a nie panienka nieustannie wpychająca lico w kamerę.

milix

postów: 1

17.12.2014 13:41

Dzień dobry,
proszę o przepis na keczup, majonez i musztardę.
Pozdrawiam

16.12.2014 14:21

 

Przepisy na śledzie, pierogi i ciasta są już na stronie. Pozdrawiam:) Admin

aniajv

postów: 1

16.12.2014 08:57

Witam
Bardzo bym prosila o przepis na orzechowca.
Dziekuje i pozdrawiam.

agnsud

postów: 5

15.12.2014 20:52

FARSZ DO BAKALIOWYCH PIEROGÓW:
100 ml czerwonego wina
2 łyżki masła
2 łyżki miodu
sok i skórka z połowy cytryny
cynamon i kardamon

100 g drobno pokrojonych suszonych śliwek
50 g żurawiny
100 g drobno pokrojonych fig
100 orzechów włoskich

Bakalie zagrzać w winie, zostawić na noc

post edytowany 1 raz, ostatnio 15.12.2014 20:53

Morela39

postów: 2

15.12.2014 10:40

Witam, też potrzebuję przepisu na te śledzie. Gdzie go można odszukać?

post edytowany 1 raz, ostatnio 15.12.2014 10:40

Jusia78

postów: 1

14.12.2014 18:00

Witam... poproszę o przepis na farsz bakaliowy do pierogów .
pozdrawiam

horton

postów: 1

13.12.2014 19:59

witam, szukam przepisów na śledzie z odcinka 13. Kiedy będą opublikowane