Andrzej Polan

Zimna pomidorowa i chrupiące pieczywo


Przepis z programu Polska ze smakiem 01
trudność: brak
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia polska

Zimna pomidorowa i chrupiące pieczywo
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

1 kg polskich pomidorów

ocet winny jabłkowy

sól

cukier

czarny pieprz

olej Kujawski 3 Ziarna

1 op. tortilli lub pity

sól gruboziarnista

świeży rozmaryn

Przygotowanie:

Pomidory pozbaw szypułek i zmiksuj na krem, dodaj olej Kujawski 3 Ziarna, ocet winny jabłkowy. Dopraw solą, szczyptą cukru i pieprzem...

powrót

Podobne przepisy

Chowder rakowy
Dave  Myers
Przepis z programu Kudłacze na motorach - wokół Bałtyku (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Krem z jarmużu
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 4 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy
Krem z pomidorów z chipsami parmezanowymi
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Kartoflanka na wodzie
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Zupa czekoladowa z karmelizowanymi bananami
Kinga Paruzel
Przepis z programu Z.U.P.A. (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Warzywna zupa z Genui
Przepis z programu
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.