Ainsley Harriot

Żeberka po kowbojsku


Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

Żeberka po kowbojsku
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

675 g żeberek wieprzowych w jednym kawałku

 

 

Przygotowanie:

Wymieszać składniki marynaty w płaskim, szerokim naczyniu (np. w brytfance). Włożyć żeberka, poprzyciskać, żeby spiły jak najwięcej marynaty. Przykryć folią plastikową i wstawić do lodówki na 8 do 24 godzin. Od czasu do czasu żeberka obrócić. Zamarynowane żeberka piec w całości na rozgrzanym grillu 25 do 40 minut. Po upieczeniu pokroić tak, by każdy kawałek miał kostkę pośrodku.

powrót

Podobne przepisy

Zupa ze świeżym makaronem ryżowym z żeberkami wieprzowymi
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy, Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Zupa grochowa na wędzonych żeberkach
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak rodzinnie 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy, Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia polska
Żeberka wieprzowe w marynacie miso
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia japońska
Żeberka po kowbojsku
Ainsley Harriot
Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej
Żeberka wieprzowe
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 4 odc. 1
trudność: łatwe
rodzaj dania: Żeberka
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.