Żabnica z niebieskimi ziemniakami - danie w 15 minut

Przepis z programu Warsztaty smaku kuchni+: ryba z Tomaszem Jakubiakiem
trudność: łatwe
rodzaj dania: Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby

Żabnica z niebieskimi ziemniakami - danie w 15 minut
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 małe steki z żabnicy

2 niebieskie ziemniaki

1 limonka

koperek

rukola

chili

oliwa

pieprz

sól

 

 

Przygotowanie:


Ziemniaki pokroić w kostkę i ugotować. Żabnicę przyprawić pieprzem i solą i obsmażyć na oliwie. Rybę na talerzu ozdobić koperkiem i chili, wycisnąć sok z limonki i pokropić oliwą. Dodajemy ugotowane niebieskie ziemniaki i przyozdabiamy rukolą.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.