Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 4.0

Składniki:

2 kawałki chleba górskiego

pół filiżanki wędzonego pstrąga

pół pokrojonego awokado

pół pokrojonego ogórka

1 łyżka posiekanego koperku

1 łyżka posiekanego szczypiorku

 

Sos:

1 łyżka posiekanych korniszonów

1 łyżka kaparów

1 łyżka posiekanej czerwonej cebuli

4 anchois

sok z połowy cytryny

pół filiżanki majonezu sojowego

Przygotowanie:

Składniki sosu dokładnie wymieszać.
Chleb posmarować łyżką sosu. Ułożyć warstwę pstrąga, awokado i ogórka. Posypać koperkiem, szczypiorkiem i zwinąć.

powrót

Podobne przepisy

Racuchy z kwiatów bzu paula rankina
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska
Czekoladowe fondue
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia szwajcarska
Szarmula
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Kuleczki orzechowo-pomarańczowe
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 45)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Duszona cebula
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne

skomentuj przepis

markopolo17

postów: 4

14.06.2016 20:09

CYTUJ

Bardzo nam smakowało ,choć na początku każdy kręcił nosem widząc listę składników.Dopiero po połączeniu wszystkiego okazało że pasuje do siebie :):)

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.