Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim

Wrap z pstrągiem i sosem tatarskim
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 3.40
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia Ameryki Północnej
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 2 kawałki chleba górskiego
  • pół filiżanki wędzonego pstrąga
  • pół pokrojonego awokado
  • pół pokrojonego ogórka
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 1 łyżka posiekanego szczypiorku
Sos:
  • 1 łyżka posiekanych korniszonów
  • 1 łyżka kaparów
  • 1 łyżka posiekanej czerwonej cebuli
  • 4 anchois
  • sok z połowy cytryny
  • pół filiżanki majonezu sojowego

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Składniki sosu dokładnie wymieszać.
Chleb posmarować łyżką sosu. Ułożyć warstwę pstrąga, awokado i ogórka. Posypać koperkiem, szczypiorkiem i zwinąć.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA