Annabel  Langbein

Wiosenna sałatka z rukwią wodną


Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki

Wiosenna sałatka z rukwią wodną
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

10 garści rukwi wodnej bez łodyg

segmenty wycięte z trzech pomarańczy, bez albedo

2 duże, dojrzałe awokado, pokrojone na kawałki

musztardowy dressing na nerkowcach, ¼ objętości z przepisu Annabel Langbein

Przygotowanie:

Rukiew, segmenty pomarańczy i awokado włóż do dużej miski. Wyciśnij sok z resztek pomarańczy i lekko wymieszaj. Skrop dressingiem. Podziel na 8 talerzy i od razu podawaj.

Wskazówki:
W przepisie można wykorzystać dowolne liście sałat.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.