Gary  Rhodes

Welsh rabbit z wędzonym łupaczem


Przepis z programu Gary Rhodes w zjednoczonym królestwie smaku (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

Welsh rabbit z wędzonym łupaczem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

6 pomidorów

sól i biały pieprz

4 porcje wędzonego łupacza (po 100 g)

175 g masy serowej

1 łyżka posiekanego szczypiorku

150 ml sosu winegret

masło

 

 

Przygotowanie:


Sos winegret: wlać do butelki pół na pół oliwę i olej arachidowy. Dodać tymianek, liść laurowy, bazylię, obrane szalotki i czosnek. Odstawić na tydzień i używać do sałat i sałatek.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.