Marco Pierre  White

Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków


Przepis z programu Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

wędzony węgorz lub makrela

ziemniaki

najlepiej odmiany Jersey Royal

majonez

rukiew wodna

sól

 

 

Przygotowanie:


Ugotować ziemniaki w mundurkach, ostudzić i obrać. Pokroić w plastry, posolić, dodać majonez i wymieszać. Rybę obrać ze skóry, usunąć ości i podzielić na porcje. Podawać z rukwią wodną.

powrót

Podobne przepisy

Steki z tuńczyka z salsą z rukoli i mango
Marieta  Marecka
Przepis z programu Mała Improwizacja (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Dorsz w ziołowym jogurcie na duszonych warzywach
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 5 (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Torcik z sardeli i endywii
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.