Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem

Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem
Oceń przepis:
17 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Lucinda Scala Quinn

Seria kulinarna:
Łatwe przepisy na wielki apetyt
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski
Ilość osób:
8

Składniki:

  • 280 g miękkiego koziego sera
  • 2 łyżki posiekanego koperku
  • świeżo zmielony czarny pieprz
  • 450 g wędzonego łososia w plastrach
  • 1 mała czerwona cebula
  • obrana i pokrojona w cienkie plastry
  • 1 długa ciabatta

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszać kozi ser z koperkiem i doprawić pieprzem do smaku. Ułożyć plastry łososia i cebuli na półmisku. Podawać z grzankami z ciabatty.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA