Lucinda Scala  Quinn

Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem


Przepis z programu Łatwe przepisy na wielki apetyt
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski

Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

280 g miękkiego koziego sera

2 łyżki posiekanego koperku

świeżo zmielony czarny pieprz

450 g wędzonego łososia w plastrach

1 mała czerwona cebula

obrana i pokrojona w cienkie plastry

1 długa ciabatta

 

 

Przygotowanie:


Wymieszać kozi ser z koperkiem i doprawić pieprzem do smaku. Ułożyć plastry łososia i cebuli na półmisku. Podawać z grzankami z ciabatty.

powrót

Podobne przepisy

Pączki z solonego dorsza
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Łosoś w panierce z nori
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Gołąbki z rybą i pęczakiem w sosie kurkowym
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Gołąbki
Sum marynowany w soku z limonki z sałatką z roszponki i mango
Przepis z programu Szefowie kuchni (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Zupa rybna ucha
David Gaboriaud
Przepis z programu David w Europie (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Zupy, Potrawy wigilijne, Potrawy na Boże Narodzenie
kuchnia świata: Kuchnia rosyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.