Lucinda Scala  Quinn

Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem


Przepis z programu Łatwe przepisy na wielki apetyt
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski

Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

280 g miękkiego koziego sera

2 łyżki posiekanego koperku

świeżo zmielony czarny pieprz

450 g wędzonego łososia w plastrach

1 mała czerwona cebula

obrana i pokrojona w cienkie plastry

1 długa ciabatta

 

 

Przygotowanie:


Wymieszać kozi ser z koperkiem i doprawić pieprzem do smaku. Ułożyć plastry łososia i cebuli na półmisku. Podawać z grzankami z ciabatty.

powrót

Podobne przepisy

Kotleciki z solonego dorsza z confit z papryki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Filety z ryby w chrupiącej otoczce z chorizo
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach znowu w trasie (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia argentyńska
Torcik z sardeli i endywii
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Dorsz ze skwareczkami z Nowej Funlandii
Ainsley Harriot
Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.