Ainsley Harriot

Trójkolorowa jajecznica z pesto


Przepis z programu Ekspres Ainsleya dla smakoszy
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Trójkolorowa jajecznica z pesto
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

jajka

masło

 

 

Przygotowanie:


Do blendera włożyć listki bazylii, pokrojony ząbek czosnku, orzeszki piniowe i parmezan. Włączyć blender, po chwili wlać oliwę. Przyprawić solą do smaku. Na rozgrzanej patelni stopić masło, wbić jajka. Poczekać, aż białka się zetną i delikatnie wymieszać. Dołożyć pesto, wymieszać.

powrót

Podobne przepisy

Gratin z boćwiną
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kremowe curry warzywne
Przepis z programu Floyd w Indiach odc.4
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Puree ziemniaczane
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 26)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Placki ziemniaczane
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Błyskawiczna zupa pomidorowa
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.