Brygida Kosel

Tosty z chałki w jajku


Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

odsłon: 7686

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

chałka

mleko

2 jajka

masło

 

 

Przygotowanie:


Chałkę pokroić na kawałki. Jeśli nie jest zupełnie świeża zamoczyć ją w mleku. W innym przypadku od razu w roztrzepanym jajku. Smażyć na złoty kolor na średnio rozgrzanym maśle. Po usmażeniu można posolić.

powrót

Podobne przepisy

Suflet ziemniaczany
Adam Chrząstowski
Przepis z programu Adam po pracy 3 (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Bliny z kawiorem
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia rosyjska
Omlet tradycyjny (francuski)
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.