Tatar z tuńczyka i awokado

Tatar z tuńczyka i awokado
Oceń przepis:
41 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

David Gaboriaud

Seria kulinarna:
David w Europie 2 (odc. 14)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia hiszpańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Przygotuj sos – wymieszaj sok z limonki z cukrem, startym imbirem, oliwą z oliwek oraz posiekaną papryczką.
Bułki przekrój na pół, wewnętrzną częścią bułki grilluj na patelni grillowej. Zdejmij z patelni. Na każdą połówkę połóż: łyżkę pomidorów, kilka talarków cebuli, łyżkę awokado, łyżkę tuńczyka i polej sosem. Na koniec połóż po jednym żółtku, i dodaj kilka liści mięty i kolendry.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA