Tarta z cebulą, serami i ziemniakami

Tarta z cebulą, serami i ziemniakami
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes za stołem (odc.7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Ciasta i ciasteczka, Dania wegetariańskie

Składniki:

  • gotowe
  • kruche słone ciasto

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzać piekarnik do 180°C. Do gotowego ciasta dodaj świeży tymianek. Wyłóż nim formę do tarty, pozostawiając warstwę ciasta zwijającą poza krawędź foremki. Piecz przez 20-30 minut, zależnie od piekarnika. Można też kupić gotowy, mrożony spód i przed wstawieniem do piekarnika posypać go ziołami.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA