Janella  Purcell

Tarta z brązowym ryżem i szpinakiem


Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Tarta z brązowym ryżem i szpinakiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 filiżanki ugotowanego ekologicznego ryżu

3 jajka

posiekana cebula

2 łyżki oliwy z oliwek

2 pęczki botwiny

filiżanka fety w dużych kawałkach

¾ filiżanki pozbawionych pestek i pokrojonych czarnych oliwek

mielony pieprz

łyżeczka mielonego cynamonu

 

 

Przygotowanie:


Ryż łączymy z jajkami i przyp

powrót

Podobne przepisy

Spaghetti ze smażonymi kiełkami
Jola Słoma
Przepis z programu Wiosenne ATELIER SMAKU (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Kasza jaglana na śniadanie
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Inne
kuchnia świata: Kuchnia arabska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.