Tarta cebulowa

Tarta cebulowa
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 3.70
Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Ciasta i ciasteczka
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

  • gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
  • 125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
  • mała cebula w cieniutkich plasterkach
  • 3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
  • świeżo zmielony czarny pieprz
  • sól morska

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

/>
Składniki:
gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
mała cebula w cieniutkich plasterkach
3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
świeżo zmielony czarny pieprz
sól morska

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA