Tarta cebulowa

Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Tarta cebulowa
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
mała cebula w cieniutkich plasterkach
3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
świeżo zmielony czarny pieprz
sól morska

Przygotowanie:

/> Składniki: gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm 125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany mała cebula w cieniutkich plasterkach 3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek świeżo zmielony czarny pieprz sól morska

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.