Tarta cebulowa

Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Tarta cebulowa
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm

125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany

mała cebula w cieniutkich plasterkach

3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek

świeżo zmielony czarny pieprz

sól morska

 

Przygotowanie:

/>
Składniki:
gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
mała cebula w cieniutkich plasterkach
3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
świeżo zmielony czarny pieprz
sól morska

powrót

Podobne przepisy

Tarta tatin z cykorii
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Duszone przepiórki na łożu z grzybów
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 5)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pomarańcze z kandyzowaną skórką w karmelu
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Jajka zapiekane
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Wiązana ryba
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Poulet au paprika
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.