Tarta cebulowa

Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Tarta cebulowa
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm

125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany

mała cebula w cieniutkich plasterkach

3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek

świeżo zmielony czarny pieprz

sól morska

 

Przygotowanie:

/>
Składniki:
gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
mała cebula w cieniutkich plasterkach
3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
świeżo zmielony czarny pieprz
sól morska

powrót

Podobne przepisy

Tarta cytrynowa
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Cytrynowe magdalenki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Baklawa
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.10)
trudność: trudne
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia grecka, Kuchnia arabska
Jabłecznik
Przepis z programu
trudność: brak
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Tarta tatin
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Ciasta i ciasteczka
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.