Tapas

Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska

Tapas
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0




Figi z carpaccio z indyka

Figi kroimy na 4 części, zawijamy w plastry carpaccio z indyka, dekorujemy i nabijamy na szpadki.



Wędzona wołowina z melonem

Szynkę wołową wędzoną kroimy na plastry i zawijamy w cząstki melona, dekorujemy i nabijamy na szpadki.



Anchois z jajami przepiórczymi

Jaja ugotować, obrać, przekroić na pół, ułożyć fileciki anchois. Udekorować ziołami.



Tiule z parmezanu z serkiem Almette

Tarty parmezan wysypać na pergamin tworząc okrąg, wstawić do pieca lub kuchenki mikrofalowej.

Podgrzać wyciągnąć i na ciepło zawinąć w rożek, który nadziewamy serkiem Almette i

dekorujemy ziołami.





© Michał Janiszewski

powrót

Podobne przepisy

Pieczone pierożki z bryndzą
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Pierogi i pierożki
kuchnia świata: Kuchnia polska
Omlet japoński
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia japońska
Obsmażane ogórki
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.