Szparagi z czosnkiem i sosem ostrygowym

Przepis z programu Nancy Lam Oczyszczenie duszy (odc.10)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia indonezyjska

Szparagi z czosnkiem i sosem ostrygowym
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

pół kilo młodych szparagów

2 ząbki czosnku

2 łyżki oleju sezamowego

2 łyżki sosu ostrygowego

wino

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzać na patelni olej sezamowy, wrzucić czosnek, szparagi i usmażyć. Przyprawić sosem ostrygowym i winem.

powrót

Podobne przepisy

Tosty z ciemnego pieczywa
Przepis z programu Dietosfera (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia dietetyczna
Wieża z kanapek
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

#SxkXUPXhKXdk

09.01.2012 17:09


CYTUJ

PJ2TjB , [url=http://kxmrmptqgihh.com/]kxmrmptqgihh[/url], http://uxnprpczqjph.com/, http://dgaeiorjvwjf.com/

#bvlIfNtgHSuts

09.01.2012 12:16


CYTUJ

hEERrR <a href="http://jzmnwrbnjxyj.com/">jzmnwrbnjxyj</a>

#jVxdVgLS

08.01.2012 23:45


CYTUJ

You are so awmesoe for helping me solve this mystery.

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.