Spaghetti z wędzonym tofu i jarmużem

Spaghetti z wędzonym tofu i jarmużem
Oceń przepis:
139 ocen Średnia ocena: 3.30
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 59)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Makarony, kluski
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przed odcedzeniem na dnie cedzaka ułożyć jarmuż. Przelać go wodą z makaronu, żeby zmiękł.
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć czosnek. Dodać tofu, pomidory i pesto. Wymieszać. Na koniec dołożyć makaron z jarmużem. Przyprawić sokiem z cytryny i chili.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA