Anna Olson

Sos do pierożków gyoza


Przepis z programu Anna Olson: Sezon na świeżość 2 (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pierogi i pierożki
kuchnia świata: Kuchnia japońska

Sos do pierożków gyoza
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 łyżki sosu sojowego

1 łyżka octu z wina ryżowego

¼ łyżeczki oleju sezamowego

 

 

Przygotowanie:


Wymieszaj składniki w płytkiej miseczce i podaj do gotowych pierożków.

powrót

Podobne przepisy

Pierogi na słodko
Przepis z programu Kudłacze na motorach - wokół Bałtyku (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Pierogi i pierożki
kuchnia świata: Kuchnia polska
Pierogi z tofu gotowane na parze
Jola Słoma
Przepis z programu ATELIER SMAKU (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Pierogi i pierożki
kuchnia świata: Kuchnia chińska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.