Maryla Musidłowska

Sorbet ananasowy


Przepis z programu Maryla al dente (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery

odsłon: 7881

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

1 duży dojrzały ananas

150 ml gęstego mleka kokosowego

miód lub cukier do smaku

 

Przygotowanie:

Obierz i podziel ananasa na cząstki łatwe do zmiksowania. Zmiksuj z mlekiem kokosowym. Dosłódź do smaku. Przelej do płaskiego naczynia i wstaw do zamrażarki na 4 godziny. Podawaj jak lody.

powrót

Podobne przepisy

Budyń noego
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia turecka
Czekoladowa teryna z bakłażanami
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.