Słodko-gorzka tarta truskawkowa z masą serową

Słodko-gorzka tarta truskawkowa z masą serową
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Gary Rhodes

Seria kulinarna:
Gary Rhodes za stołem (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Ciasta i ciasteczka

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik do 180°C. Do gotowego ciasta dodaj skórkę startą z cytryny. Wyłóż nim foremę do tarty tak, żeby ciasto zwisało poza krawędź. Upiecz. Po wystudzeniu odetnij nadmiar nożem, aby powstał równy brzeg. Ciasto wyłóż na ładny talerz.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA