Skordalia

Przepis z programu Kulinarne safari (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia grecka

Skordalia
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

puszka fasoli cannellini

sok z cytryny

czosnek

oliwa z oliwek

 

 

Przygotowanie:


Bierzemy puszkę fasoli cannellini. Wyciskamy cytrynę. Dodajemy czosnek i oliwę z oliwek. Wszystko miksujemy.

powrót

Podobne przepisy

Pesto
Gosia  Molska
Przepis z programu Babeczki wigilijne (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Sos pomidorowy
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Sos pomidorowy z rukolą
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Domowy ketchup
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Krem chrzanowy
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.