Lucinda Scala  Quinn

Ser pimento z krakersami


Przepis z programu Łatwe przepisy na wielki apetyt (odc. 39)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Ser pimento z krakersami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

330g kremowego serka

120g cheddara

startego (ok. 1½ szklanki)

2 słoiczki (po 5 g) papryczki pimento

odsączonej

⅛ do ¼ łyżki sosu tabasco

sól

świeżo zmielony pieprz

krakersy

 

 

Przygotowanie:


Serek, cheddar, pimento i tabasco rozetrzeć przy użyciu robota kuchennego. Wyłożyć do miski. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać z krakersami.

powrót

Podobne przepisy

Bliny z kawiorem
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia rosyjska
Kapusta czerwona z żurawinami
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.13)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
Proziaki lub fajarcarze
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Palmiery z serem, szynką i pomidorami
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 3 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Naleśniki z jabłkami
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.