Ser pimento z krakersami

Ser pimento z krakersami
Oceń przepis:
32 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Lucinda Scala Quinn

Seria kulinarna:
Łatwe przepisy na wielki apetyt (odc. 39)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 330g kremowego serka
  • 120g cheddara
  • startego (ok. 1½ szklanki)
  • 2 słoiczki (po 5 g) papryczki pimento
  • odsączonej
  • ⅛ do ¼ łyżki sosu tabasco
  • sól
  • świeżo zmielony pieprz
  • krakersy

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Serek, cheddar, pimento i tabasco rozetrzeć przy użyciu robota kuchennego. Wyłożyć do miski. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać z krakersami.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA