Sałatka z wędzonego pstrąga

Przepis z programu Kucharze świata (odc.4)
trudność: trudne
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Dania z ryb

Sałatka z wędzonego pstrąga
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 lekko wędzone pstrągi

 

 

Przygotowanie:


Obcinamy głowy, ogony i płetwy pstrągów. Filetujemy ryby, odcinając mięso od kręgosłupa. Usuwamy ości pęsetą. Zawijamy filety w folię i schładzamy.

powrót

Podobne przepisy

Dorsz z salsą brokułową
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 6
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska
Śledź w musztardzie z ziemniaczanym plackiem
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 6
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.