Bill Granger

Sałatka z tuńczyka i białej fasoli


Przepis z programu Kuchnia Billa (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Sałatka z tuńczyka i białej fasoli
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

puszka tuńczyka w oleju

puszka białej fasoli

seler naciowy lub ogórek

natka pietruszki

sól i pieprz

 

 

Przygotowanie:


W salaterce wymieszać fasole i tuńczyka, dodać pokrojone w słupki gałązki selera lub ogórek. Skropić oliwą i odrobiną soku z cytryny, przyprawić pieprzem i solą.

powrót

Podobne przepisy

Sałatka ryżowa z pesto
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na lato (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Sałatka w kolorach reggae
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań 2 (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia jamajska
Sałatka owocowa z miodem i miętą
Przepis z programu Spalony? (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia dietetyczna

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.