Agnieszka Kręglicka

Sałatka z selera naciowego i ananasa


Przepis z programu Para w kuchni (odc.14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Dania na karnawał i imprezę

Sałatka z selera naciowego i ananasa
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

seler naciowy

ananas świeży

cytryna

tabasco

sól

pieprz

oliwa

 

 

Przygotowanie:


Pokroić w drobną kostkę obrane łodygi selera naciowego. Pokroić taką samą ilość świeżego ananasa, również w drobną kostkę. Wymieszać, doprawić sokiem z cytryny, tabasco, solą, pieprzem i oliwą. To prosta, bardzo odświeżająca sałatka, najlepsza kiedy ananas jest świeży.

powrót

Podobne przepisy

Migdały rocher
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań 2 (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Sałatka z plasterków warzyw
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Sałata cezara z kurczakiem
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sałatki, sałaty i surówki, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.