Antonio  Carluccio

Sałatka z owoców morza


Przepis z programu Antonio Carluccio ucztuje w Italii Wenecja
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Sałatka z owoców morza
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki

Owoce morza: kalmary, krewetki, okładniczki, muszle Świętego Jakuba, mule, vongole, mątwy

Sos winegret: oliwa, cytryna, sól, natka pietruszki



Ugotowane i obrane owoce morza mieszamy z sosem winegret i od razu podajemy.



© Antonio Carluccio

powrót

Podobne przepisy

Kotlety z krabów
Aaron Craze
Przepis z programu Rude Boy w kuchni (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
Wiosenne roladki na zimno
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.25)
trudność: trudne
rodzaj dania: Przekąski, Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Smażone przegrzebki zawijane w szynkę parmeńską
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Muszle w winie
Antonio  Carluccio
Przepis z programu Antonio Carluccio ucztuje w południowej Italii Sardynia (odc. 1)
trudność: brak
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.