Antonio  Carluccio

Sałatka z owoców morza


Przepis z programu Antonio Carluccio ucztuje w Italii Wenecja
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Sałatka z owoców morza
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki

Owoce morza: kalmary, krewetki, okładniczki, muszle Świętego Jakuba, mule, vongole, mątwy

Sos winegret: oliwa, cytryna, sól, natka pietruszki



Ugotowane i obrane owoce morza mieszamy z sosem winegret i od razu podajemy.



© Antonio Carluccio

powrót

Podobne przepisy

Homar z ostrym sosem saté
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 7)
trudność: trudne
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Risotto z krewetkami i marchewnikiem
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Krewetki w sosie koperkowym z tagliatelle warzywnym
Przepis z programu Pieprz, chilli, sól (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
Krewetki w cieście kataifi
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 37)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Muszle w winie
Antonio  Carluccio
Przepis z programu Antonio Carluccio ucztuje w południowej Italii Sardynia (odc. 1)
trudność: brak
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Krewetki z chili i limonką - Marieta Marecka
Przepis z programu Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Owoce morza

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.