Agnieszka Kręglicka

Sałatka z melona, ogórka i bundza


Przepis z programu Para w kuchni Slow food (odc.8)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki, Dania dietetyczne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Sałatka z melona, ogórka i bundza
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

200 g sera bundz

1 świeży ogórek

1/3 słodkiego melona

łyżka posiekanej mięty

łyżka listków tymianku

sól, pieprz,

sok z cytryny

oliwa extra vergine

Przygotowanie:

Ogórka, melona i ser pokroić w równą, niedużą kostkę. Doprawić ziołami,
solą, pieprzem, sokiem z cytryny i oliwą.

powrót

Podobne przepisy

Jajka w koszulkach ze szparagami
James  Martin
Przepis z programu Przysmaki Jamesa Martina (odc.13)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Tort ziemniaczany
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.26)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Pasta a la Norma
Jan i Jakub   Kuroniowie
Przepis z programu Kuroniowie rozgryzają (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.