Sałatka na ciepło z soczewicą i ciecierzycą

Sałatka na ciepło z soczewicą i ciecierzycą
Oceń przepis:
56 ocen Średnia ocena: 3.30

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ugotuj soczewicę zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Po ugotowaniu przepłucz, aby była sypka.
Ciecierzycę z puszki odcedź z zalewy i dokładnie przepłucz. Wymieszaj ciecierzycę z soczewicą, dodaj pokrojoną drobno marchewkę, przecięte na pół pomidorki, słupki cebuli.
Dodaj listki mięty, oliwki, pokruszony ser kozi, skrop cytryną oraz oliwą i wymieszaj.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA