Ryba na parze

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 15)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb

Ryba na parze
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0




Składniki:

dwa filety barramundi (po 150 g)

4 pokrojone pomidory

garść oliwek bez pestek

garść bazylii

2 ząbki czosnku

pół filiżanki pokrojonej w paski grillowanej papryki

łyżka posiekanej kiszonej cytryny

po pół filiżanki ugotowanej czerwonej i białej komosy ryżowej



Przygotowanie:

Rybę z pomidorami, oliwkami, bazylią, czosnkiem, papryką i cytryną ugotować na parze. Podawać z komosą ryżową.

powrót

Podobne przepisy

Sola w sosie z gorgonzoli i szpinaku
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.20)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Pstrąg pieczony z sosem z oliwy truflowej
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Mammaryla (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Grawlax z łososia z buraczkami
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Ogon tuńczyka w ziarnach maku
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.