Brygida Kosel

Rożki z łososiem i szpinakiem


Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Przekąski

odsłon: 8043

drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

20 dag łososia

10 dag świeżego szpinaku

ciasto francuskie

koper

1 jajko

ciemny sezam

sól

pieprz

 

 

Przygotowanie:


20 dag łososia drobno pokroić. Dorzucić posiekany szpinak i odrobinę koperku. Posolić i popieprzyć. Farsz nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego, zakleić. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem i posypać ciemnym sezamem. Włożyć do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni C i zostawić na 15 minut.

powrót

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.