Rożki z łososiem i szpinakiem

Rożki z łososiem
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 4.30

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

20 dag łososia drobno pokroić. Dorzucić posiekany szpinak i odrobinę koperku. Posolić i popieprzyć. Farsz nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego, zakleić. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem i posypać ciemnym sezamem. Włożyć do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni C i zostawić na 15 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA