Sophie Grigson

Racuchy z kwiatów bzu paula rankina


Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

Racuchy z kwiatów bzu paula rankina
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

10 -15 kwiatów czarnego bzu

1 litr oleju

 

 

Przygotowanie:


Zmieszać w misce mąkę, sól, cukier, skórkę cytrynową i jajka. Dolać mleko i wino lub piwo w takiej ilości, żeby masa nabrała konsystencji ciasta naleśnikowego.

powrót

Podobne przepisy

Cukinia nadziewana brązowym ryżem i soczewicą
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 47)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Masa makowa
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.28)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne, Potrawy wielkanocne
Meksykańskie filo z kurczakiem i serem
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne, Dania z kurczaka
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska
Duszona cebula
Annabel  Langbein
Przepis z programu Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Czekoladowe fondue
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 57)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia szwajcarska
Racuchy z kwiatów bzu paula rankina
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.